Hääbändi vai DJ? Varmasti jokainen hääjuhlia suunnitteleva pohtii tätä kysymystä jossain vaiheessa. Jos budjetti riittää, kannattaa ottaa molemmat. Bändi vetää settinsä, DJ täydentää tauot ja hoitaa loppuyön diskon. Usein kuitenkin päädytään valitsemaan kustannussyistä vain toinen. Hyvä bändi on hieno ohjelmanumero ja livemusiikilla on aina oma arvonsa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilta on pitkä ja bändi soittaa vain osan ajasta. DJ puolestaan pystyy hoitamaan musiikkitarjonnan vaikka koko juhlan ajan aina vieraiden saapumisesta valomerkkiin asti. Bändien biisivalikoima on rajallinen, mutta DJ:ltä löytyy musiikki tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alkuperäisinä, kaikille tuttuina versioina. Ammattitaitoinen DJ tunnustelee yleisön mieltymyksiä ja reagoi tarvittaessa välittömästi. DJ on lähes poikkeuksetta bändiä edullisempi ja huomattavasti kustannustehokkaampi vaihtoehto.
 
Suunnittelemme musiikkilinjan aina yhdessä juhlaparin kanssa. Pyydän etukäteen listan n. 15-20 suosikkibiisistä ja mahdollisista toivotuista tyylilajeista, joista pystyn päättelemään jo paljon hääparin musiikillisista mieltymyksistä. Tavallisesti ”työvuoro” alkaa ruokailujen ja puheiden jälkeen häätanssilla, jonka jälkeen jatketaan jonkin aikaa perinteisellä tanssimusiikilla, mitä erityisesti vanhemmat häävieraat arvostavat. Siitä ilta jatkuu aina käsillä olevan tilanteen mukaan, ja suunnittelen biisivalintoja eteenpäin yleensä enintään 2-3 kappaleen verran. Illan aikana otan mielelläni vastaan toiveita myös asiakkailta, ja yritän parhaani mukaan niitä myös toteuttaa :).
 
Toteutan hääpalvelut erittäin joustavasti. Toimittaessa Tampereen lähiseudulla, tuon kaluston paikalle ennen juhlien alkua, mahdollisesti jo edellisenä iltana. Näin äänentoistolaitteet ovat käytettävissänne heti juhlien alusta alkaen, vaikka oma ohjelmanumeroni olisi vasta loppuillasta. Peruslaitteistoon kuuluu myös langaton mikrofoni ja piuha, jolla voitte kytkeä esim. oman läppärinne tai puhelimenne. Annan tarvittaessa käyttöopastuksen. Erikseen sovittaessa voin päivystää laitteiden parissa vaikka koko juhlien ajan, ja hoitaa sopivat taustamusiikit sekä tekniikkapäivystyksen puheiden ym. ohjelmanumeroiden varalta. Nämä kun jäävät muussa tapauksessa häävieraiden tehtäväksi. Juhlapaketteihin sisältyy vakiona 6 tuntia soittoaikaa, jota voidaan säätää tarpeidenne mukaan. Mikäli olette kiinnostuneet koko juhlien mittaisesta päivystyksestä, jätän mielelläni kokonaistarjouksen palveluista. Aikatauluja sinänsä voidaan muokata vaikka viimeiselle viikolle asti, ja mihinkään kokonaisratkaisuun ei tarvitse sitoutua kuukausitolkulla etukäteen. Lisäksi pyrin aina tapaamaan hääparin etukäteen, jolloin voimme kasvokkain jutella mm. musiikista ja käytännön asioista. Ei varmasti haittaa, että itse juhlissa on täten yksi outo kasvo vähemmän!