Hääbändi vai DJ? Varmasti jokainen hääjuhlia suunnitteleva pohtii tätä kysymystä jossain vaiheessa. Jos budjetti riittää, kannattaa ottaa molemmat. Bändi vetää settinsä, DJ täydentää tauot ja hoitaa loppuyön diskon. Usein kuitenkin päädytään valitsemaan kustannussyistä vain toinen. Hyvä bändi on hieno ohjelmanumero ja livemusiikilla on aina oma arvonsa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ilta on pitkä ja bändi soittaa vain osan ajasta. DJ puolestaan pystyy hoitamaan musiikkitarjonnan vaikka koko juhlan ajan aina vieraiden saapumisesta valomerkkiin asti. Bändien biisivalikoima on rajallinen, mutta DJ:ltä löytyy musiikki tilanteeseen kuin tilanteeseen. Alkuperäisinä, kaikille tuttuina versioina. Ammattitaitoinen DJ tunnustelee yleisön mieltymyksiä ja reagoi tarvittaessa välittömästi. DJ on lähes poikkeuksetta bändiä edullisempi ja huomattavasti kustannustehokkaampi vaihtoehto.
 
Suunnittelemme musiikkilinjan aina yhdessä juhlaparin kanssa. Pyydän etukäteen listan n. 15-20 suosikkibiisistä ja mahdollisista toivotuista tyylilajeista, joista yleensä pystyy päättelemään jo paljon hääparin musiikillisista mieltymyksistä. Näiden ympärille rakennetaan juhlien musiikkilinja, jota sitten toteutan käsillä olevan tilanteen vaatimalla tavalla. Toiveita saa toki esittää vielä illankin aikana!
 
Toteutan hääpalvelut erittäin joustavasti. Toimittaessa Tampereen alueella, tuon kaluston paikalle ennen juhlien alkua, mahdollisesti jo edellisenä iltana. Näin äänentoistolaitteet ovat käytettävissänne heti juhlien alusta alkaen, vaikka oma ohjelmanumeroni olisi vasta loppuillasta. Peruslaitteistoon kuuluu myös langaton mikrofoni ja piuha esim. läppärin tai puhelimen kytkemiseen. Annan tarvittaessa käyttöopastuksen. Erikseen sovittaessa voin päivystää laitteiden parissa vaikka koko juhlien ajan, ja hoitaa sopivat taustamusiikit sekä tekniikkapäivystyksen puheiden ym. ohjelmanumeroiden varalta. Nämä kun jäävät muussa tapauksessa häävieraiden tehtäväksi. Bilepaketteihin sisältyy 6 tuntia soittoaikaa, jota voidaan muokata tarpeidenne mukaan. Pyytäkää tarjous! Aikatauluja sinänsä voidaan muokata vaikka viimeiselle viikolle asti, ja mihinkään kokonaisratkaisuun ei tarvitse sitoutua kuukausitolkulla etukäteen. Lisäksi pyrin aina tapaamaan hääparin etukäteen. Voimme kasvokkain jutella mm. musiikista ja käytännön asioista. Eikä varmasti haittaa, että itse juhlissa on näin yksi outo kasvo vähemmän!