Paketti M
 

  • äänentoisto max. 150 hengelle (sis. 1 bassokaiutin)
  • ääneen reagoivat diskovalot
  • usvakone (halutessanne)
  • UV-valaistus (halutessanne)
  • matkakulut 50 km etäisyydellä Nokialta (lisäkilometrit 0,50€ / km)
  • DJ laitteineen, soittoaika 6h (lisätunnit 50€ / h)

= S-paketin sisältö, lisäksi:

  • 2 näyttävää, valaistua trussitolppaa, väri valittavissa
  • tilavalaistus, väri valittavissa, kts. lisätietoja

Mahdolliset ohjelma- tai muut tauot eivät katkaise soittoaikaa. Roudaan ja puran ”omalla ajallani”. Kysy tarjous koko juhlien päivystyksestä, jolloin hoidan myös esim. alkujuhlien taustamusiikit.
 
Hinta 800€
 
Lisää kuvia saatavilla pyynnöstä, tai Facebook-sivultani!


Kuva paketista M


LISÄPALVELUT

MUSIIKKIESITYS-
LAITTEET

Trubaduuri tms. tulossa juhliin? Ei kannata hankkia äänentoistoa tuplana, vaan näillä saadaan pienet live-musiikkiesitykset kuuluviin samoista laitteista. Sisältää tarvikkeet 1-2 instrumentin kytkemiseen, kunnon laulumikrofonin telineineen ja monitorikaiuttimen.

HINTA: +50€

TILAVALAISTUS

Tilan valaisua ei kannata aliarvioida! Tyylikkäästi asetelluilla LED-spoteilla saadaan muutettua kolkkokin tila kotoisaksi. Värit ovat asiakkaan valittavissa, yleensä jokin jo koristelussa käytetty väri. Sisältää 10 spottivaloa. Katso oheinen kuva muutamasta toteuttamastani tilavalaistuksesta. Valoja voidaan (myös) käyttää korostamaan haluttuja kohteita tilassa. Asiakkaiden ehdoton suosikki!

SISÄLTYY HINTAAN (NORM. +80€)


 

VINYYLI-DJ

Keräilen vinyylilevyjä, ja soitan niitä mielelläni myös keikalla! Tästä jos ei vanhempi väki innostu, niin ei mistään! Samalla nuorempi polvi näkee, kuinka DJ työskenteli ”ennen vanhaan.” Lisäpalveluna soitan em. kuudesta tunnista 3 tuntia vinyylilevyjä. Levyhyllystä löytyy enimmäkseen 70-, 80- ja 90-lukujen diskomusiikkia sekä housea. Myös muutakin, kuten esim. iskelmää ja elektronisen musiikin eri tyylejä, mutta vähemmissä määrin. Valikoimani ei siis kata kaikkea mahdollista, kuten esim. viime vuosien hittimusiikkia, joten asiakastyytyväisyyden nimissä vedän osan illasta mieluummin moderneilta formaateilta, jolloin voin vastata toiveisiin paljon paremmin.

HINTA: +70€

TÄHTI-DJ

Oletko aina halunnut jonkun suosikki-DJ:si yksityiskeikalle? Kahden DJ:n kokoonpanolla tähtivieras voi keskittyä omaan settiinsä, ja minä vastaan juhlien yleensä vaatimasta monipuolisuudesta. Tunnen jo valmiiksi aika monia. Kysy lisää!