Paketti S

SISÄLTÖ:

  • 2 kaiutinta + bassokaiutin
  • pienet, musiikkiin reagoivat diskovalot
  • langaton mikrofoni
  • savukone
  • UV-valo
  • 6 tuntia soittoaikaa
  • matkakulut 50km etäisyydellä Nokialta

Lisätunnit: 50€ / kpl
Em. etäisyyden ylittävät matkakulut: 0,60€ / km

Mahdolliset ohjelma- tai muut tauot eivät katkaise soittoaikaa. Tampereen seudulla tuon kaluston lähes poikkeuksetta aina ennen juhlien alkua, jolloin äänentoisto olisi käytössänne alusta alkaen, vaikka DJ:n vuoro olisi vasta myöhemmin. Lukekaa lisää palveluistani DJ-palvelut -sivulta, ja varauksen voitte tehdä ottamalla yhteyttä.

800 €

Party Factory Finlaysonin palatsi
Party Factory Nuorisokeskus Marttila, Virrat
Party Factory Kupittaa

Lisäpalvelut

TILAVALAISTUS

Tilan valaisua ei kannata aliarvioida! Tyylikkäästi asetelluilla LED-spoteilla saadaan muutettua kolkkokin tila kotoisaksi. Värit ovat asiakkaan valittavissa, esim. jokin jo koristelussa käytetty väri. Sisältää 8 spottivaloa. Katso kuvagalleriasta kuvia toteuttamistani tilavalaistuksista. Valoja voidaan (myös) käyttää korostamaan haluttuja kohteita tilassa. Asiakkaiden ehdoton suosikki!

HINTA: +100€

VINYYLI-DJ

Keräilen vinyylilevyjä, ja soitan niitä mielelläni myös keikalla! Tästä jos ei vanhempi väki innostu, niin ei mistään! Samalla nuorempi polvi näkee, kuinka DJ työskenteli ”ennen vanhaan.” Kiikutan paikalle aidot Technicsin levysoittimet ja soitan vähintään 50% soittoajastani vinyylilevyjä. Yli tuhannen levyn valikoimistani löytyy runsaasti niin tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä useista eri genreistä, kuin myös vähemmän tuttuja erityisesti elektronisen musiikin puolelta. Valikoimani ei kuitenkaan kata kaikkea mahdollista, kuten esim. viime vuosien hittimusiikkia, joten asiakastyytyväisyyden nimissä vedän osan illasta mieluummin moderneilta formaateilta, jolloin voin vastata toiveisiin paljon paremmin.

HINTA: +80€

MUSIIKKIESITYSLAITTEET

Trubaduuri tai muu live-esiintyjä tulossa juhliin? Näillä saadaan pienet live-musiikkiesitykset ammattimaisesti kuuluviin minun laitteistani. Sisältää pienen mikserin, tarvikkeet 1-2 instrumentin kytkemiseen, kunnon laulumikrofonin telineineen ja monitorikaiuttimen sekä varsinaisen äänimiksauksen.

HINTA: +70€