Muut yksityisjuhlat

Syntymäpäivät, valmistujaiset, teemabileet, puutarhajuhlat… Mikä olisikaan vaivattomampi ratkaisu, kuin palkata ammattitaitoinen DJ juhliin musiikkimestariksi? Sen lisäksi, että voin järjestää alkuillan taustamusiikit ja loppuillan diskon, voitte ohjata kaikki ohjelmanumeroiden koordinoinnit ja pienimuotoiset juontotehtävät minulle. 1-2 hengen live-esitykset hoituvat samalla kalustolla, ja erikseen sovittaessa vedän vaikka musavisan tai karaoken. Lisämaksusta on saatavilla myös tilavalaistus, jolla järjestyy upea tunnelma hämärtyvään iltaan ja tilaan kuin tilaan uusi, juhlava ilme. Aikataulujen muutokset hoituvat lennosta, ja saattaapa täältä löytyä myös muutama käytännön vinkki sujuvaan toteutukseen.

TOIVEBIISEILLE ON AINA TILAA

Haluan aina tavata juhlien järjestäjän etukäteen, mahdollisuuksien mukaan joko kasvokkain tai etäpalaverin muodossa. Tapaamisessa käymme yhdessä läpi juhlien aikataulua, ja keskustelemme musiikista ja muista käytännön asioista. Illan aikana suunnittelen biisivalintojani eteenpäin yleensä enintään 2-3 kappaleen verran, sillä tarkkailen yleisöä koko ajan ja olen valmis nopeisiinkin muutoksiin. Otan jatkuvasti vastaan toiveita myös juhlavierailta, ja on aivan tavallista, että ehdin ja pystyn soittamaan niistä jopa 70-80%. Pidemmillä keikoilla löytyy aina tilaisuus soittaa mitä erikoisempaakin musiikkia! Tidal-suoratoistopalvelu integroituu laitteisiini, joten mukanani on miltei kaikki maailmassa julkaistut musiikkikappaleet. Minulle on tärkeää, että illan päätyttyä jokainen vieras on kokenut tulleensa huomioiduksi myös musiikillisesti.

ÄÄNENTOISTO KÄYTETTÄVISSÄ ALUSTA ALKAEN

Mikäli juhlat pidetään Tampereen seudulla, tuon kaluston paikalle ennen juhlien alkua, yleensä jo edellisenä iltana, ilman lisämaksua. Näin äänentoistolaitteeni ovat käytettävissänne heti juhlien alusta alkaen, vaikka ette kaipaisikaan DJ:tä kuin vasta loppuillasta. Peruslaitteistoon kuuluu myös langaton mikrofoni ja äänijohto, joten saatte puheet kuuluviin ja taustamusiikit soimaan esim. omalta puhelimeltanne tai tietokoneelta.

Otan aina huomioon käytössä olevan tilan ominaisuudet ja olen valmis näkemään vaivaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kuvan hieman ahtaassa tilassa bassokaiutin on sijoitettu portaikon alle ja johdot vedetty siististi piilossa parven ja portaikon kautta – ei lattialla vieraiden jaloissa lojuen. Soittopöytä sijaitsee kuvanottopaikalla, josta puolestaan johdot vedettiin seinän ja kynnyksen vierustaa pitkin siististi teipattuna.